Electriciteitswerken

Electriciteitswerken

Nieuwbouw

Wij doen alle electriciteitswerken in nieuwbouwwoningen en appartementen.  Niet enkel de installatie, ook de aansluiting wordt door ons uitgevoerd.

Tijdens de bouw van je woning is het belangrijk dat alle werkzaamheden in de juiste volgorde en op het juiste moment uitgevoerd worden.  Met ons team van vakmensen voeren wij elk werk uit volgens planning en binnen de opgegeven termijn.

Renovatie

Niet enkel nieuwbouwprojecten, ook electriciteitswerken tijdens verbouwingen en renovatieprojecten nemen wij voor onze rekening.

Veel bestaande huizen hebben verouderde elektriciteit.  Bij de verbouwing of totaalrenovatie van je woning is het dan ook van het grootste belang om de elektriciteit te vernieuwen naar de hedendaagse normen.

Zelfbouw

Een eigen woning bouwen is voor velen een grote levensdroom.  Bouwen wordt vandaag de dag alsmaar duurder waardoor deze droom in bepaalde gevallen onbereikbaar wordt.  Electro Sven biedt hiervoor de oplossing.

Door het zelf uitvoeren van de electriciteitswerken zal je duizenden euro’s besparen op je bouwbudget. Je moet geen bouwervaring hebben.

Herstellingen

Electro Sven te Westerlo staat klaar voor elke herstelling en reparatie aan alle electrische installaties.  Met een team van professionele en ervaren vakmensen kan elk probleem snel opgelost worden.  Ook voor kleine reparatiewerkzaamheden komen wij tot bij u : een lamp die niet werkt, een kapotte bel.  Geen enkele herstelling is te klein voor ons.  Elektrieker nodig?  Bel ons nu voor een afspraak!

Verlichting

Ben je op zoek naar nieuwe verlichting voor je woning, winkel of kantoorruimte?  Kies dan voor een energiezuinige installatie met ledverlichting.  Met een moderne verlichtingsinstallatie daalt je electriciteitsverbruik aanzienlijk.  Het juiste licht zorgt voor een aangename leef- of werkomgeving : van rustgevende sfeerverlichting tot de juiste verlichting om te werken in bureau of werkhuis.

Electro Sven BV

Sven Van Poucke

Ter Voort 198A

2260 Westerlo

0498 / 10 07 99

info@electrosven.be

Bel Sven
Scroll naar boven